Contact

Fabiënne Kiesebrink


+31 6 25561228
info@helpinghandstoheal.com


© 2013 Helping Hands on Horses
Alle rechten voorbehouden
Wat is Magnetiseren


Magnetiseren.
Magnetiseren is een vorm van alternatieve geneeswijze.
Magnetiseren is het overbrengen van energie van de therapeut naar de cliënt. Hierbij kan men 2 vormen van energie overdracht onderscheiden: het geven van de eigen energie door Fabiënne, en het doorgeven van de energie die niet van de Fabiënne zelf is.
Bij de tweede vorm van magnetiseren raakt Fabiënne uiteindelijk vermoeid aangezien haar eigen energie niet onuitputtelijk is. Fabiënne werkt daarom niet met haar eigen energie, maar met de energie rondom haar heen (universele energie). Deze vorm van energie overdacht heet gekanaliseerde energie. Bij het magnetiseren door middel van gekanaliseerde energie fungeert Fabiënne enkel als doorgeefluik. Fabiënne zet haar eigen ego opzij, zodat de energie ongefilterd terecht komt bij de cliënt, zonder tussenkomst van haar zelf.
Door middel van handopleggingen wordt bij een persoon de verstoorde energie weer herstelt en blokkades in de energie banen weggenomen. Waardoor lichamelijke en psychische klachten; verdwijnen, verlichten of voorkomen worden.

Fabiënne is hoog sensitief en bezit alle gaven; heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderruikend en helderwetend en maakt gebruik van haar gaven tijdens haar behandelingen om een optimaal resultaat te verkrijgen. Maar Fabiënne ziet ondanks haar gaven ook veel dingen niet en is niet alwetend. De kleine stukjes informatie die zij kan oppikken kunnen waardevol zijn voor de behandeling, echter overschat zij ze niet en ziet zij ze in perspectief.
Er blijven zoveel dingen “onbekend” dat Fabiënne zich realiseert dat het leven vooral door uzelf beleefd en ervaren dient te worden.
Soms kan voorkennis de ervaring belemmeren (Wanneer je weet dat je de wedstrijd gaat winnen, doe je dan nog net zoveel je best?) vertroebelen en soms helpen! Fabiënne maakt door middel van magnetiseren aanspraak op het zelfgenezend vermogen van het lichaam, hierdoor zullen klachten verminderen.
Zij kan niemand genezen echter versterkt haar magnetiseren wél het zelfgenezend vermogen van het lichaam en zullen klachten verminderen.

Magnetiseren in praktijk:
Wanneer de behandeling voor de eerste keer plaats vindt, wordt door Fabiënne d.m.v een vragenlijst eerst informatie gevraagd aan de cliënt, daarnaast verschaft zij informatie over haar werkwijze en over het magnetiseren in het algemeen.
De energie die de cliënt ontvangt wordt altijd via de handen van Fabiënne overgebracht, ook wel handoplegging genoemd. Fabiënne legt haar handen op diverse plaatsen van het lichaam, waaronder: het hoofd, de rug, de buik en de benen.
Plaatsen waar volgens Fabiënne meer aandacht nodig is vanwege bijvoorbeeld energie blokkades of pijn, worden langer behandeld. Om de energie die Fabiënne van de cliënt opvangt kwijt te raken, schudt zij vaak de energie letterlijk van zich af door middel van een handgebaar.

Ervaringen tijdens het magnetiseren.
Sommige cliënten ervaren tijdens het magnetiseren lichamelijke en geestelijke gewaarwordingen, deze ervaringen verschillen per persoon. Enkele mogelijke ervaringen zijn:
Warm of koud gevoel –De oorzaak hiervan wordt gezocht in de energie die door het lichaam stroomt en het evenwicht hersteld. Warmte, die vaak uit de handen van Fabiënne vloeit, duidt op ontspanning en opheffing van verkramping en blokkades. Kou wordt gezien als het gevolg van een belemmerde bloedsomloop die kan voortkomen uit spanning of stress.
Tinteling – Wanneer er bepaalde delen van het lichaam gaan tintelen als gevolg van het magnetiseren, betekent dat volgens Fabiënne dat het magnetiseren bepaalde blokkades heeft opgeheven. Het opnieuw stromen van de energie zorgt voor het tintelende gevoel.
Ontspanning – Tijdens en na het magnetiseren voelt de cliënt zich meer ontspannen dan voor het magnetiseren. Fabiënne beïnvloed door het magnetiseren het energiepeil van de cliënt, waardoor de in het lichaam aanwezige stress en spanning wordt bestreden.
Visualisatie – Sommige cliënten zien tijdens het magnetiseren bepaalde beelden. Deze visualisaties kunnen variëren van het zien van kleuren, tot het zien van beelden uit het verleden.
Spiertrekkingen – Soms gebeurt het dat spieren van de cliënt samentrekken tijdens het magnetiseren. Ook dit wordt door Fabiënne gezien als het gevolg van veranderingen in de energiestroom van de cliënt.
Pijn – Hoewel het niet vaak voorkomt, kan volgens Fabiënne ook pijn een tijdelijk effect van magnetiseren zijn. Dergelijke pijnen zouden het gevolg zijn van het opheffen van energieblokkades en verkrampingen.
Emoties – Magnetiseren maakt soms emoties bij cliënten los. Vergeten of verdrongen emoties komen dan tijdens of na het magnetiseren aan de oppervlakte komen en niet meer worden ingehouden. Dit wordt in verband gebracht met het loslaten van emotionele knelpunten en trauma’s.

Duur van het magnetiseren.
De therapie duur van het magnetiseren is 1,5 uur.
De hoeveelheid benodigde sessies stelt Fabiënne in overleg met u vast en is afhankelijk van de klachten.
De kosten van deze behandeling bedragen € 60,- incl. btw.
Fabiënne heeft een draagbare massagetafel die zij mee kan nemen om bij u thuis een behandeling te geven of u kunt op locatie komen in Vierpolders waar zij een praktijkruimte heeft.

Tijdens het magnetiseren past Fabiënne ook diverse hands-on technieken toe vanuit de visie Cranio- Sacraal therapie. Daarnaast past zij tijdens haar Cranio- Sacraal behandelingen het magnetiseren toe om zo een optimaal "HEALING" resultaat te krijgen voor Paard, Hond en Mens.

Fabiënne geeft geen readings.