Contact

Fabiënne Kiesebrink


+31 6 25561228
info@helpinghandstoheal.com


© 2013 Helping Hands on Horses
Alle rechten voorbehouden
Referentie

Na een periode van rust, heb ik mijn paard weer opgepakt. Mijn doel was om weer wedstrijden te rijden op Z2 niveau. Daarom heb ik Fabiënne gevraagd om mij privéles te geven. Hieronder een stukje met mijn ervaring.

Wat mij positief opviel aan de lessen van Fabiënne is dat ze rekening houdt met de individuele eigenschappen van zowel paard als ruiter. Voor de ruiter zijn zowel mentale als fysieke eigenschappen van invloed op het geven van hulpen aan je paard. Fabiënne heeft belangstelling voor sportpsychologie en erkent de waarden en sterkte kanten van verschillende type mensen. Maar ook heeft ze oog voor fysieke eigenschappen van de ruiter. Mijn ervaring is dat Fabiënne, op zowel mentaal als fysiek gebied, probeert je te leren waar je eigen grenzen liggen, om ze vervolgens te verleggen. Hierdoor is mijn bewustwording en mijn enthousiasme om mezelf te verbeteren vergroot!

Natuurlijk ben je in de paardensport niet de enige sporter, zonder paard kom je nergens. Toen in de training de ontwikkeling van mijn paard stagneerde, zijn we samen op zoek gegaan naar mogelijkheden om mijn paard de fysieke en mentale mogelijkheid te geven om zich wél te kunnen ontwikkelen. Fabiënne heeft mij vertrouwen gegeven om beter naar mijn paard te luisteren en geholpen om het welzijn van mijn paard te verbeteren. Wat een geweldige ervaring om te zien hoe veel een paard kan verbeteren met behulp van de juiste behandeling op diverse gebieden!

Esther van Oorspronk