Contact

Fabiënne Kiesebrink


+31 6 25561228
info@helpinghandstoheal.com


© 2013 Helping Hands on Horses
Alle rechten voorbehouden
Referentie

Al jaren zijn we met de gezondheid van Renzo aan het tobben. Het grote probleem met hem is dat hij perioden heeft dat hij erg mager en lusteloos is.
Tot nu toe hebben we de reguliere geneeskunde geprobeerd op alle mogelijke manieren en ook verschillende alternatieve behandelingen. Hij heeft een uitgebreide kruidentherapie gehad (na bloedonderzoek), manuele therapie en hij is gemagnetiseerd.

Alle verbeteringen waren zeer kortdurend en in oktober 2011 hebben we er ernstig over nagedacht hem te laten inslapen. Hij at heel slecht, had regelmatig diarree en was totaal lusteloos.

Op 19 november heeft hij de eerste behandeling met cranio-sacraal therapie gehad en op 26 november is dit herhaald. Tijdens de behandelingen was hij totaal ontspannen en leek het of hij het prettig vond.

We zagen in de loop der tijd een duidelijke verbetering, hij at weer beter, werd weer meer alert en leek vrolijker.

Op 10 maart heeft hij de derde behandeling gehad en het gaat steeds beter. Hij lijkt dikker te worden, hij is attent en hij sjokt niet meer in de wei, maar galoppeert zelfs weer.

We gaan hem nu (2 weken na de derde behandeling) weer longeren en we hopen dat we over niet al te lange tijd hem weer onder het zadel kunnen hebben. Ervaring rijles Naast de behandeling van Renzo heb ik al een paar jaar les van Fabiënne bij PSC de Cannenburgh. Ondanks dat ik meer recreatieruiter ben dan dat ik prestatiegericht rijd, leer ik nog iedere week bij en les ik met veel plezier.

Naast de gewone lessen is er ook een carrouselgroep waarvoor we één keer per maand bij elkaar komen en ook deze lessen zijn iedere keer weer leuk.

Met één van onze fjorden, die eigenlijk maar net ingereden is, heb ik nu een paar privélessen gehad en samen leren we hier veel van. Het is verrassend wat er in een paar lessen al bereikt is. Ik denk zeker dat we de komende tijd nog veel verder zullen komen en ik kijk er met plezier naar uit.

Arnold Jonker