Contact

Fabiënne Kiesebrink


+31 6 25561228
info@helpinghandstoheal.com


© 2013 Helping Hands on Horses
Alle rechten voorbehouden
Proefgericht trainen

Iedereen herkent het wel: thuis gaat de training super en dan komt de wedstrijd dichterbij, nu moet het gebeuren...
Frustratie omdat de oefeningen niet tussen of op de letter uitgevoerd kunnen worden of gewoonweg nog niet lukken. Frustratie omdat het paard de hoeken niet door wil en je hierdoor niet goed voor de letters uitkomt en frustratie omdat het halthouden niet in het woordenboek van het paard voorkomt! En buitenwedstrijden dat is niet te doen, het paard blijft niet in de ring... Herkenbaar?

Alles valt en staat met een gerichte training richting de wedstrijd, management van het paard, opbouwen van de intensiteit van de training en niet te vergeten de mentale aspecten van de ruiter. "Ik moet pas in de middag wedstrijd rijden nu slaap ik slecht en ben ik de gehele ochtend zenuwachtig. Mijn paard doet nu al moeilijk laat staan op de wedstrijd".

Fabiënne vind het belangrijk om het paard zo los mogelijk te houden, ook in de ring. Omdat de ruiter alleen dan een optimaal resultaat en gevoel kan krijgen. Niet een plaatje dat aan de buitenkant voor de jury alleen mooi is om te zien maar ook een goed gevoel in het zadel moet je eraan over houden.
Fabiënne traint/coacht haar wedstrijdruiters dan ook naar de wedstrijden toe en maakt hier samen met u een wedstrijd planning voor.De verbeterpunten van de combinatie maakt zij makkelijk bespreekbaar, alsook de goede punten. En waar nodig traint u gericht op specifieke punten om als combinatie zo goed mogelijk de wedstrijdring te betreden. Ook de mentale aspecten van u als ruiter komen aan bod, leer omgaan met spanning en met u zelf. Vaak wanneer er spanning en druk bij komt kijken, gaan sommige ruiters de mist in. Andere ruiters hebben juist een beetje druk nodig... De proefgerichte trainingen worden gefilmd en achteraf besproken, zodat er een objectief beeld wordt gevormd van de proef en de combinatie.

Niet elke ruiter is hetzelfde en ieder behoeft dus een gerichte voorbereiding richting de proeven!

Vraag naar de mogelijkheden!

Prijs op aanvraag