Contact

Fabiënne Kiesebrink


+31 6 25561228
info@helpinghandstoheal.com


© 2013 Helping Hands on Horses
Alle rechten voorbehouden
Aromatherapie


Door verschillende lichamelijke of emotionele blokkades kunnen mensen en dieren uit balans raken.

Wat is aromatherapie?
Bij aromatherapie wordt er gebruik gemaakt van essentiële oliën, ook wel etherische oliën genoemd. Etherische oliën zijn de geurende stoffen van planten, vruchten, kruiden, bloemen en bomen. Deze oliën worden op het lichaam toegepast ter bevordering van de gezondheid.
De therapeutische eigenschappen van deze therapie hebben invloed op zowel het fysiologische als psychologische aspecten van het lichaam.
De oliën worden door het lichaam opgenomen via inhalering, de huid of de slokdarm en verlaat het door de huid, de urine of de ontlasting. De etherische oliën die tijdens de therapie worden gebruikt stimuleert de levensenergie, het zelfgenezend vermogen van het lichaam, het afweersysteem en de hormoonhuishouding.
Fabiënne gebruikt als toevoeging tijdens haar behandelingen de essentiële oliën van Magic Spirit, deze producten zijn 100% natuurlijk.
De oliën zijn verkrijgbaar bij Helping Hands On Horses voor een betaalbare prijs.
Link.

Huidig medisch onderzoek bevestigt het nut van deze therapie maar de etherische oliën zijn een toevoeging op de behandeling en mogen niet worden gezien en gebruikt als medicijn.